Onze mogelijkheden

Restaurant

U kunt bij ons terecht voor lunch, diner of borrel. Dankzij onze veelzijdige menukaart is er voor ieder wat wils, ook voor de kleinsten. Heeft u speciale wensen of allergieën? Geef dit bij uw reservering of bestelling aan, dan kunnen wij hier rekening mee houden bij bereiding. Onze gerechten worden vers bereid met heerlijke ingrediënten waarmee we u van een smaaksensatie willen laten genieten.

Iets te vieren?

Verjaardagen, huwelijken, feesten en partijen of een jubileum

Voor elk gezelschap bieden wij feestelijke mogelijkheden.

Ook bieden wij mogelijkheden voor buffetten.

Als u liever op uw eigen locatie een feestje viert, ontzorgen wij u graag. Onze koks cateren ook bij u op locatie. Van een schaal hapjes tot een compleet verzorgde avond.

U kunt naar de mogelijkheden informeren via: 0594 726 007 of info@opdedam.nl 

High tea

Nodig je vriendinnen uit voor lekkere zoete en hartige hapjes. Wat dacht je van bijvoorbeeld een hartige quiche, sandwiches, scones, bruchetta’s, cheescake’s of muffins, uiteraard aangevuld met diverse theesoorten.

High tea

Onbeperkt koffie en thee
Scones met room en jam
Diverse belegde mini broodjes
Hartige quiche
Mini muffins
Petit fours
Salade van vers fruit
Bonbons
€ 19,95

High Wine  

Het is de hartige variant van een high tea. Lekker genieten in ons sfeervol ingerichte restaurant met een comfortabel terras met vrienden en vriendinnen!

High wine
U wordt ontvangen met een glas prosecco.
Daarna kunt u genieten van heerlijke kleine gerechtjes uit de keuken met o.a.

een soepje, kleine koude en warme gerechtjes van vis en vlees, stokbrood met kruidenboter, tapenade, aioli en dit in combinatie met in totaal 3 glazen wijn naar keuze en een kop koffie of thee ter afsluiting.
€ 24,50

Voor high tea en high wine geldt: prijzen per persoon, minimaal 2 personen, maximaal 2 uren